Okulumuz Hakkında

Polateli / KİLİS
 Fotoğrafı

VİZYON

Vizyonumuz BİZ, Bilgi Çağı’na uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ...

MİSYON

Misyonumuz Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kilis İline 22 km uzaklıkta Polateli İlçe Merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okul Hakkında Bilgi: Okulumuz 15/09/1997 yılında 12 derslikli beton bir binada 367 öğrenci ile taşımalı olarak eğitim-öğretime başlamıştır..Halen okulumuza Ömeroğlu,Ömeroğlu-Çelikler ,Eğlen,Söğütlü,Karakıl,Yeniyapan,Magaracık,Yeniyapan-Evrentepe,yerleşim birimlerinden öğrenci taşınmaktadır.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi